Online Psikolog Önerisi

Psikolojide Çift Doktora
19 Yıllık Psikolog Deneyimi
Klinik Psikolog ve Psikoterapist

Hemen Randevu Alın 0312 945 9982

Ankara’da Psikolog Önerisi Arıyorsanız Hemen Arayın! Klinik Psikolog ve Psikoterapist Dr. Hüseyin DOĞAN

 

PSİKOLOG ÖNERİSİ-PSİKOLOG TAVSİYESİ

Ankara’da psikolog arayışı içindeyseniz, klinik psikolog, çocuk-ergen psikoloğu ve evlilik terapisi alanlarında uzmanlaşmış insan doğasına bütüncül bir gözle bakan terapi sistemini bütüncül psikoterapi anlayışı ile sürdüren hem psikoloji hem de psikolojik danışmanlık alanında doktora yapmış bir psikolog ve psikolojik danışman arıyorsanız doğru adrestesiniz. Uzman Psikoterapist Dr.Hüseyin Doğan 19 yıllık psikoloji alanındaki deneyimi ile danışanlarına profesyonel psikolojik destek sunmaktadır. Çocuk, ergen, yetişkin ve evlilik alanlarındaki problemlerde uzmanlaşmış olarak sorunları bürüncül bir terapi anlayışı ile almaktadır. Psikolojik Destek almak ve randevu oluşturmak için aşağıdaki telefon numarasından bana ulaşabilirsiniz.

Sitede evlilik terapisi, evlilik danışmanı, çocuk ve ergen davranış sorunları, yetişkin sorunları (kaygı bozukluğu, depresyon, panik atak, okb, fobi, yas, yeme bozuklukları vb.) alanlarda bilgi amaçlı yazıları arama menüsünden ulaşabilirsiniz.

Eğer uzmanlık, profesyonel bir anlayış ve güven içinde sorunlarınıza çözümler bulmak istiyorsanız iletişime geçmekten çekinmeyin lütfen.

HAKKIMDA BİLGİ ALMAK İÇİN

 

RANDEVU İÇİN ARAYIN
0312 945 9982

Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Translate »
Scroll to Top